YHDISTYKSEN TOIMINNANJOHTAJA HAUSSA!

Turun Taidegraafikot ry hakee osa-aikaista YHDISTYKSEN TOIMINNANJOHTAJAA

Turun Taidegraafikot ry on alueellinen taiteilijayhdistys, jonka tarkoituksena on taidegrafiikan edistäminen ja tunnetuksi tekeminen sekä jäsenistön tukeminen ammatillisissa asioissa. Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä 94 jäsentä ja toiminta on voittoa tavoittelematonta. Yhdistys ylläpitää taidegrafiikkaan painottunutta Galleria Joellaa ja tämän yhteydessä toimivaa grafiikanmyymälää, sek yhteistyöhuonetta Suomen Ateljeesäätiön tiloissa Barkerin ateljeissa.

Yhdistys hakee osa-aikaiseen työsuhteeseen toiminnanjohtajaa, jonka tehtäväalueisiin kuuluu jäsenistöön ja yhdistystoimintaan liittyviä tehtäviä n. 10 tunnin ajan viikoittain. Toiminnanjohtaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen ja sen hallinnoiman Galleria Joellan toiminnanjohtajan kanssa.

Toivomme kokemusta taide- ja kulttuurialan tuotannollisista tehtävistä, aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä kiitettäviä IT-taitoja.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa hallituksen puheenjohtaja Petra Kallio sähköpostitse ttg@turun-taidegraafikot.fi tai puhelimitse ke 26.6. klo klo 12 – 18, puh: 046 9200 830.

Työaika: n. 10 h / vko eli n. 43 h /kk (25%)
Palkka: 680 € / kk
Työn kesto: 10 kk (koeaika 3 kk), mahdollisuus jatkoon rahoituksen varmistuttua.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse 14.7.2019 osoitteeseen:

ttg@turun-taidegraafikot.fi

Työhaastattelut järjestetään to 25.7.2019 ja työ alkaa viikolla 32 tai sopimuksen mukaan.