Yrityksille Turun taidgraafikot tarjoavat taidelahjakortteja, yrityksen omia teossarjoja sekä tykypäiviä. Yrityspalveluista yhteydenotot Kirsille sähköpostitse ttg@turun-taidegraafikot.fi, tai puhelimitse puhelin 050 543 2672

Anna taidelahja – verovapaasti

Yrityslahjakortin esimerkkikuvaHaluatko palkita työntekijäsi lahjalla, joka tuottaa kestävää mielihyvää? Asiakkaasikin arvostaisi laadukasta ja juuri hänen makuunsa osuvaa yksilöllistä liikelahjaa: taidegrafiikkaa. Olemme valikoineet Gallerian Joellan myymälään kokoelman 100 € hintaisia taideteoksia. Kun annat työntekijällesi Joellan tyylikkään lahjakortin, hän voi käydä valitsemassa itselleen mieleisensä teoksen. Yritys voi lahjoittaa työntekijälleen verovapaasti enimmillään 100 euron lahjan per vuosi. Jos palkittavasi ihastuu myymälässä johonkin kalliimpaan teokseen, satasen lahjakortti toimii satasen setelinä siinäkin.

Se on näin helppoa!

  1. Meilaa Kirsille
  2. Lähetämme sinulle sähköpostitse digitaalisen lahjakortin
  3. Voit meilata sen eteenpäin tai tulostaa lahjan saajalle
  4. Hän tulee itse noutamaan teoksen jokirannan myymälästämme – milloin vain haluaa

Miltä näyttäisi grafiikansarja yrityksesi omasta aiheesta?

Esimerkki yritykselle sopivasta grafiikasta. Kuvassa kaivinkone.Upea taidelahja voidaan toteuttaa myös siten, että vedossarjan aiheena on juuri sinun yrityksesi. Millainen kuva ilmentäisi parhaiten yritystäsi ja sen tavoitteita? Taidegraafikkomme sopii siitä kanssasi ja käy työhön. Valmiista kuvasta hän tekee sitten laatan, jolla painaa sovitun määrän vedoksia – lahjoitettavaksi henkilöstölle ja liikekumppaneille.

Persoonallinen lahja nostaa yrityksen henkeä ja lujittaa brändiä! Listoillamme on kymmeniä paikallisia taidegraafikoita, eri tekniikoiden ja tyylien taitajia. Vedosten määrä voi olla vaikka 20 tai 100. Hinta määrittyy tapauskohtaisesti.

Näin se toimii!

  1. Yritys ilmoittaa kiinnostuksensa (soita tai meilaa Kirsille)
  2. Keskustellaan toiveista, aikataulusta, kappalemääristä yms.
  3. Turun taidegraafikot pyytää jäseniltään ehdotuksia
  4. Yritys valitsee taiteilijan ja sopii hänen kanssaan
  5. Työt tehdään, vedokset luovutetaan, yritys maksaa taiteilijalle

Tykypäivä: henkilöstö tekemään taidetta

Tyylitelty kuva grafiikanprässillä työskentelystä.Koskimelonnassa sukka kastuu ja kokkikurssilla kohokas lässähtää, mutta tässä tykypäivässä kaikki onnistuu: tehdään yhdessä taidegrafiikkaa. Yrityksesi jokainen työntekijä on taiteilija!

Turun Taidegraafikoiden pajalla saatte kukin tehdä oman taideteoksen, kaivertaa sen kuparilaatalle ja lopuksi vedostaa paperille. Mielen avaamista ja käden taidon herättelyä parhaimmillaan. Valmiita töitä hämmästellään firmanne seinillä pitkään.
Eikä ole kallista.
Esimerkki: kuuden hengen ryhmä, kolme tuntia, hinta materiaaleineen ja ohjauksineen 350 euroa.

Soita tai meilaa Kirsille jo tänään!
ttg@turun-taidegraafikot.fi puhelin 050 543 2672