MEILLÄ ON TURVALLISTA ASIOIDA

In Turun Taidegraafikot ry by

Pitkittynyt epidemiatilanne koettelee meitä jokaista monella tapaa ja pakottaa erilaiseen arkeen. Tilanteen normalisoitumista odotetaan niin Galleria Joellassa, työpaikoilla kuin kaikissa kodeissakin.

Kulttuurisektoriin kohdistuvat rajoitteet ovat henkisesti ja taloudellisesti raskaita koko toimialalle. Kulttuurisektorin alueelliset aukiolo- ja kävijärajoitukset ja muut toimet leviämisvaiheen alueilla on asetettu ihmisten turvallisuuden ja terveyden edistämiseksi. Tilanne on väliaikainen ja rajoitusten tavoitteena on päästä tavallisen arjen ja kulttuuriharrastusten pariin. Galleria Joellan puolella voi tällä hetkellä vierailla yhtä aikaa korkeintaan 6 henkeä ja myymälän puolella 5 henkeä.

Mainittakoon että Galleria Joellan tilat ovat avarat, ja niissä vierailevien asiakkaiden on mahdollista noudattaa kaikkia turvallisuusohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.  Henkilökuntamme pitää huolta, että meillä on turvallista asioida. Toimenpiteet kohdistuvat erityisesti siisteyden ja hygienian tehostamiseen sekä turvavälien ylläpitämiseen.

Galleria Joellan näyttelytilat ovat väljät, joten turvavälien pitäminen onnistuu helposti.

Tartuntoja ehkäistään välttämällä lähikontakteja muihin ihmisiin ja käyttämällä kasvomaskia etenkin tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voi välttää. Kävijänä suojelet itseäsi ja muita parhaiten noudattamalla ohjeistuksia. Otathan muut huomioon: vieraile vain terveenä, pidä muihin riittävä etäisyys ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta.

Ohjeita galleria käyntiin:

  • Vieraile vain terveenä.
  • Pidä 2 metrin turvaväli muihin ihmisiin.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Jos sinulla ei ole maskia mukana tarjoamme niitä myös veloituksetta
  • Huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygienista.
  • Vältä käteistä ja suosi kortti- ja lähimaksua.

Pidetään toisistamme huolta!