PÄIVITETTY OHJE, JOELLAN PERINTEINEN GRAFIIKAN JOULUTORI 11. – 12.12. klo 12 -16

In Turun Taidegraafikot ry by

Tervetuloa Galleria Joellan perinteiselle  grafiikan joulutorille hankkimaan joulun parhaat joululahjat!

Grafiikkaa ja kortteja launtaina ja sunnuntaina 11. – 12.12. klo 12 -16

Taiteilijat ovat itse paikalla myymässä teoksiaan !

Lämpimästi tervetuloa!

Maksuttomaan tapahtumaan on pääsy koronapassilla. 

Koronapassi on sidoksissa alueellisiin yleisötilaisuuksia koskeviin rajoituksiin. Varsinais-Suomen aluehallintoviraston tuoreimman päätöksen mukaan yleisötilaisuuksia koskevat rajoitukset ovat voimassa 10.12.2021 alkaen. Rajoitusten vaihtoehtona Galleria Joella ottaa käyttöönsä koronapassin Grafiikantori tapahtumaan 11.–12.12. Koronapassi vaaditaan kaikilta yli 16-vuotiailta tapahtumassa vierailevalta yleisöltä.

Pyydämme, että lataat koronapassin puhelimeesi jo valmiiksi ennen markkinoille saapumistasi. Voit tulostaa koronapassin myös paperille. Koronapassi tarkistetaan heti sisäänkäynnin yhteydessä. Koronapassin tarkistus sujuu kaikkein jouhevimmin, kun olet varautunut etukäteen sen esittämiseen. Varaa mukaan myös henkilöllisyystodistus, jotta voit todistaa tarvittaessa henkilöllisyytesi.

Näin käytät koronapassia 

– Lataa koronapassi etukäteen Omakannasta osoitteesta https://www.kanta.fi/koronatodistus; Tallenna tai tulosta tiedosto tai ota siitä kuvakaappaus kännykkääsi.
– Passi on käytännössä sivulla näkyvä nimesi ja QR-koodi sekä henkilöllisyystodistus.
– Passin voi joko tulostaa tai näyttää mobiililaitteelta.
– Passi tarkastetaan Galleria Joellan ovella.
– Ota valmiiksi esille koronapassin lisäksi myös henkilöllisyystodistus.

Mikä koronapassi?

Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta. Galleria Joellan ovella henkilökunta lukee passit THL:n virallisella lukijasovelluksella.

Palvelemme asiakkaita normaalisti hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä noudattaen. Maskisuositus on voimassa toistaiseksi. Tulethan vain terveenä paikalle.