Turun Taidegraafikot ry.

on alueellinen taiteilijayhdistys, jonka tarkoituksena on taidegrafiikan edistäminen ja tunnetuksi tekeminen sekä jäsenistön tukeminen ammatillisissa asioissa. Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä yli 100 jäsentä. Turun Taidegraafikot on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenyhdistys.

Oletko kiinnostunut hakemaan Turun Taidegraafikoiden jäseneksi?

Voit hakea Turun Taidegraafikoiden jäseneksi, mikäli olet grafiikan ja piirustuksen menetelmillä työskentelevä ammattitaiteilija. Kerro hakemuksessa lyhyesti miksi haluat liittyä jäseneksi ja lähetä liitteeksi cv sekä 5–10 hyvälaatuista teoskuvaa tai alkuperäistä teosta (palautetaan hakijalle). Toimita paperinen hakemuksesi Galleria Joellaan. Voit hakea yhdistyksen jäsenyyttä ilman erikseen määrättyä hakuaikaa.

Turun Taidegraafikoiden jäsenenä saat kuukausittaisen jäsenkirjeen, voit osallistua yhdistyksen yhteisnäyttelyihin ja tuoda teoksiasi myyntiin Galleria Joellaan sekä Turun taidelainaamoon. Turun Taidegraafikoiden jäsenkortilla pääset useisiin taidemuseoihin ilmaiseksi tai alennuksella.

Lisätietoa jäseneduista- ja hausta voi kysyä sähköpostitse ttg(at)turun-taidegraafikot.fi!

Galleria Joella

Aurajoen rannalla sijaitsee yhdistyksen ylläpitämä näyttelytila Galleria Joella, jossa järjestetään vuosittain noin 14 näyttelyä kuvataiteen eri alueilta. Galleriassa on myös Turun Taidegraafikoiden grafiikan myyntikokoelma.

Grafiikan paja

Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus työskennellä yhteistyöhuoneessa sekä osallistua yhdistyksen järjestämiin yhteisnäyttelyihin, kursseille ja näyttelymatkoille.

Kannatusjäsentoiminta

Turun Taidegraafikot ry:n kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa taidegrafiikasta kiinnostunut yksityishenkilö tai yhteisö. Kannatusjäseniä on korkeintaan 99 kpl. Jäsenmaksua (v. 2017 95 euroa) vastaan kannatusjäsenet saavat vuosittain yhden grafiikanvedoksen. Teos on aina uusi, ennen julkistamaton ja se valitaan yhdistyksen jäsenistön teostarjonnasta. Lisäksi kannatusjäsenet saavat kutsun Galleria Joellan näyttelyiden avajaisiin ja muihin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.