Galleria Joellan ikkunagalleria

Galleria Joellan ovet pysyvät toistaiseksi suljettuina, mutta tarjoamme kulttuurinnälkäisille turkulaisille vaihtoehtoista ohjelmaa sekä verkossa että gallerian ikkunoissa, joita pääsee ihastelemaan sopivasti keväisen ulkoilureitin varrella.

IKKUNAGALLERIA

Grafiikanmyymälämme suositut ikkunanäyttelyt levittäytyvät nyt myös gallerian puolelle. Joellan ikkunoihin ja osittain myös sisäseinille ripustetuissa näyttelyissä saa maistiaisia lähes tuhannen teoksen myyntikokoelmastamme. Ikkunagalleriaan pääsee tutustumaan verkossa ja paikan päällä Läntisellä Rantakadulla — turvallisesti ikkunan takaa. Vaihdamme näyttelyt 2–3 viikon välein ja ilmoitamme uudesta ripustuksesta nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Lisäksi julkaisemme ikkungallerian näyttelyistä video-opastuksia YouTube-kanavallamme.

Tervetuloa myös taideostoksille! Kaikki teokset ovat ostettavissa ottamalla yhteyttä gallerian henkilökuntaan: galleria(at)turun-taidegraafikot.fi tai puh. 046 920 0830.

KILAUTA GRAAFIKOLLE!

Julkaisemme joka sunnuntai videon, jossa galleriakoordinaattorimme Mia Nieminen keskustelee puhelimitse yhden jäsentaiteilijamme kanssa. Esittelemme kulloisenkin viikon taiteilijan etukäteen sosiaalisessa mediassa ja hänelle voi esittää esim. tekniikoihin tai aihevalintoihin liittyviä kysymyksiä fb-sivullamme.

MUISTA MUTSIA, ILAHDUTA MUMMIA!

Riennämme avuksesi, nyt kun äitiä ei pääse henkilökohtaisesti onnittelemaan. Kerromme pääsiäisen jälkeen lisää persoonallisesta tavasta muistaa äitiä näinä poikkeuksellisina aikoina. Pysy kuulolla!

IKKUNAGALLERIA VERKOSSA

Video-opastuksen ensimmäisessä osassa tutustutaan grafiikanteoksiin seuraavilta Turun Taidegraafikot ry:n jäsentaiteilijoilta: Annika Dahlsten, Matti Helenius, Sirkku Ketola, Marita Mikkonen, Veronika Ringbom ja Hanna Varis. Oppaananne on galleriakoordinaattorimme Mia Nieminen.

Ikkunagallerian video-opastus OSA I