Image

Turun Taidegraafikoiden kurssit jatkuvat Rettigin pajalla lähinnä viikonloppukursseina. Kursseille voit osallistua, vaikkei sinulla ole aiempaa kokemusta grafiikan tekemisestä. Pätevät opettajamme neuvovat sinua vakaalla ammattitaidolla upealla grafiikanpajallamme. Kursseilta saat kaikki tarvittavat materiaalit ja välineet. Tervetuloa!

Grafiikan kurssit järjestetään Rettigin pajalla osoittessa Nunnankatu 4, Turku, 4 krs., ellei kurssin yhteydessä muuta ilmoiteta.

Sitovat ilmoittautumiset kursseille: kurssit.ttg@gmail.com
Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta. Katso peruutusehdot >

Syksyn kurssit 2024

2024 KEvään kurssit

peruutusehdot

  • Jos perut osallistumisesi vähemmän kuin 14 vrk ennen kurssin alkua, olet velvollinen maksamaan kurssimaksun kyseisestä perumastasi kurssista, vaikket siihen osallistuisikaan.
  • Jos perut osallistumisesi silloin kun kurssin alkuun on yli 14 vrk ja sinulla on pakottava pätevä syy perumiseesi, esim. sairastuminen, emme peri sinulta kurssimaksua. Mikäli olet jo maksanut kurssimaksun, se luetaan hyväksesi tulevissa kursseissa, joihin haluaisit osallistua, mutta emme palauta maksamaasi kurssimaksua. Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssille tulematta jääminen ei ole peruutus.
  • Jos joudumme perumaan kurssin meistä riippumattomista syistä tai esim., jos kurssille ei tule riittävästi ilmoittautuneita, palautamme maksamasi kurssimaksut tai voit halutessasi käyttää ne muiden kurssiemme maksuun.