Image

Grafiikan kurssit järjestetään Rettigin pajalla osoittessa Nunnankatu 4, Turku, 4 krs., ellei kurssin yhteydessä muuta ilmoiteta.

Sitovat ilmoittautumiset kursseille: kurssit.ttg@gmail.com
Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta.

KEVÄT 2023 KURSSIT

Turun Taidegraafikoiden kurssit jatkuvat Rettigin pajalla lähinnä viikonloppukursseina. Kursseille voit osallistua, vaikkei sinulla ole aiempaa kokemusta grafiikan tekemisestä. Pätevät opettajamme neuvovat sinua vakaalla ammattitaidolla upealla grafiikanpajallamme os. Nunnankatu 4. Kursseilta saat kaikki tarvittavat materiaalit ja välineet.
Tervetuloa!

Katso myös syksyllä järjestettävät kurssit

SYKSY 2023 KURSSIT

PERUUTUSEHDOT

  • Jos perut osallistumisesi vähemmän kuin 7 vrk ennen kurssin alkua, olet velvollinen maksamaan kurssimaksun kyseisestä perumastasi kurssista, vaikket siihen osallistuisikaan.
  • Jos perut osallistumisesi silloin kun kurssin alkuun on yli 7 vrk ja sinulla on pätevä syy perumiseesi, esim. sairastuminen, emme peri sinulta kurssimaksua ja mahdollisesti jo maksamasi kurssimaksu luetaan hyväksesi tulevissa kursseissa, joihin haluaisit osallistua, mutta emme palauta maksamaasi kurssimaksua. Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssille tulematta jääminen ei ole peruutus.
  • Jos joudumme perumaan kurssin meistä riippumattomista syistä tai esim., jos kurssille ei tule riittävästi ilmoittautuneita, palautamme maksamasi kurssimaksut tai voit halutessasi käyttää ne muiden kurssiemme maksuun.