Oletko sinä meidän uusi galleriatyöntekijämme?

In Turun Taidegraafikot ry by

Galleria Joella etsii uutta ja innokasta galleriatyöntekijää!

Etsimme Turussa toimivaan Galleria Joellaan ja grafiikanmyymälään työntekijää, joka on ollut 24 kk työttömänä viimeisen 28 kk:n aikana. Varmistathan työvoimatoimistosta tämän ehdon täyttymisen ennen hakemuksen lähettämistä! Työsuhde perustuu TE-keskuksen palkkatukeen.

Galleria Joella on Turun Taidegraafikot ry:n ylläpitämä näyttelytila ja grafiikanmyymälä Turun parhaalla paikalla Aurajoen rannassa. Galleriatyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelua ja teosten myyntiä gallerian ja myymälän valvontaa, avustamista tiedotuksessa ja somemarkkinoinnissa, siivousta sekä muita vastaavia gallerian tehtäviä. Arvostamme hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua!

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden tutustua taidealan monipuolisiin tehtäviin turkulaisen taidekentän huippupaikalla. Toivomme hyvää suomen kielen taitoa, huolellisuutta ja käytännönläheisyyttä, kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi työkokemus taidealalta ei ole välttämätön, perehdytämme sinut tehtäviin. Englannin ja ruotsin kielten taito sekä tietotekninen osaaminen lasketaan eduiksi.

Työ sisältää arki- ja viikonlopputyötä työvuorojen sijoittuessa gallerian aukioloaikoihin 24 h/vk
(ti-pe klo 12-18, la-su klo 12-16). Tapahtumien ja näyttelyavajaisten aikana työvuorot voivat sijoittua sovittaessa myös näiden aikojen ulkopuolelle.

Työstä maksettava palkka on 1400 €/kk ja työaika on 24,4 h / vko TE-keskuksen 100 % palkkatuen mukaisesti.

Työ alkaa elo-syyskuussa 2022.

Työpaikan sijainti: Läntinen Rantakatu 21, Turku. Työn kesto on 8 kk (mahdollisesti pidempään + 4 kk).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse 24.7.2022 mennessä osoitteeseen: thaku.galleriajoella@gmail.com

Tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Kirsi Suokas puh. 050 543 2672 tai sähköpostitse thaku.galleriajoella@gmail.com