Turun Taidegraafikot: Piirtäjän puutarha – Tecknarens trädgård 4.-28.7.2024

Turun Taidegraafikoiden kesänäyttely Piirtäjän puutarha – Tecknarens trädgård on esillä Galleria Joellassa 4.7.-28.7.2024. Näyttelyyn on kutsuttu osallistumaan kaikki yhdistyksen jäsenet. Esille on tulossa herkullisen monipuolinen kattaus varsinaissuomalaista taidegrafiikkaa sekä piirtämistä.

Piirtäjän puutarhaan näyttelyn taiteilijat ovat valinneet teokset omista valikoimistaan niin viimeaikaisesta tuotannosta kuin vuosien varrelta. Odotettavissa on villi ja eksoottinen ja samalla kotoisan herkkä ja tunnelmallinen puutarha, voit melkeinpä kuulla papukaijan kiljahduksia tai tiikerin mylvintää, hyttysen ininää unohtamatta, kun kierrät teosten lomassa galleriassa.

Kaikki kesänäyttelyssä olevat teokset ovat myynnissä ja mikä mukavinta, teokset saa heti mukaansa. Tämän takia näyttelykokonaisuus muuttuu alati ja siksipä kannattaakin piipahtaa gallerialla useasti, koska uusia teoksia nostetaan esille myytyjen tilalle!

Tervetuloa katsomaan kesäistä ja runsaan kepeää ripustusta Galleria Joellaan!

Näyttelyssä teoksia seuraavilta taiteilijoilta: Marja Aapala, Merja Ala-Olla, Maija Albrecht, Markku Haanpää, Janina Haapanen, Saija Hairo, Outimaija Hakala, Anu Halmesmaa, Matti Helenius, Anneli Hilli, Hanna Jaakola, Petra Kallio, Aino Kivisaari, Sanna Kohonen, Raija Korppila, Juha Laakso, Minna Maija Lappalainen, Teija Lehto, Lotta Leka, Sirkka-Liisa Levander-Båhling, Aleksi Liimatainen, Sara Manninen, Jone Mutka, Erkki Nampajärvi, Eero Nives, Veronika Ringbom, Tarja-Liisa Salo, Taru Salonen, John Sundberg, Paula Suominen, Laura Tahvanainen, Hanna Tammi, Panu Thusberg, Tea Tikka, Aino Toivettula, Henri Tuominen, Hanna Varis, Jirko Viljanen, Tiina Vainio, Helena Maria Vuorinen ja Merja Ylitalo.