GALLERIATYÖNTEKIJÄ HAUSSA

In Turun Taidegraafikot ry by

Galleria Joella etsii galleriatyöntekijää!

Etsimme Turussa toimivaan Galleria Joellaan ja grafiikanmyymälään työntekijää, joka on ollut 24 kk työttömänä viimeisen 28 kk:n aikana. Varmistathan ensin työvoimatoimistosta ennen kuin lähetät hakemuksen, että olet oikeutettu 100 % tukeen. Työsuhde perustuu TE-keskuksen palkkatukeen.

Galleria Joella on Turun Taidegraafikot ry:n ylläpitämä näyttelytila ja grafiikanmyymälä. Galleriatyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelua ja teosten myyntiä, avustamista tiedotuksessa ja somemarkkinoinnissa, gallerian ja myymälän valvontaa, siivousta sekä muita yleisiä avustavia gallerian tehtäviä näyttelyiden vaihtuessa.

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden tutustua taidealan monipuolisiin tehtäviin turkulaisen taidekentän huippupaikalla.

Edellytämme hakijalta hyvää suomenkielen taitoa, huolellisuutta ja käytännönläheisyyttä. Työntekijän tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätön, perehdytämme sinut tehtäviin. Englannin ja ruotsin kielten taito sekä tietotekninen osaaminen lasketaan eduiksi. Arvostamme hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua

Työ sisältää arki- ja viikonlopputyötä työvuorojen sijoittuessa gallerian aukioloaikoihin (ti-pe klo 12-18, la-su klo 12-16). Tapahtumien ja näyttelyavajaisten aikana työvuorot voivat sijoittua sovittaessa myös näiden aikojen ulkopuolelle. Työstä maksettava palkka on 1450 €/kk ja työaika on 24,4 h / vko TE-keskuksen 100 % palkkatuen mukaisesti.

Työpaikan sijainti: Läntinen Rantakatu 21, Turku. Työn kesto on  aluksi 8 kk (mahdollisesti pidempään rahoituksesta riippuen, TE-keskuksen palkkatuen mukaisesti).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 11.8.2021 sähköpostitse osoitteeseen: thaku.galleriajoella@gmail.com

Työ alkaa 1.9.

Tiedusteluihin vastaa Kirsi Suokas ma-ke klo 12-16
puh. 050 543 2672 tai sähköpostitse thaku.galleriajoella@gmail.com