GALLERIATYÖNTEKIJÄ HAUSSA

In Turun Taidegraafikot ry by

Galleria Joella etsii galleriatyöntekijää!

Etsimme Turussa toimivaan Galleria Joellaan ja grafiikanmyymälään työntekijää, joka on ollut 24 kk työttömänä viimeisen 28 kk:n aikana. Varmistathan ensin työvoimatoimistosta ennen kuin lähetät hakemuksen, että olet oikeutettu 100 % tukeen. Työsuhde perustuu TE-keskuksen palkkatukeen.

Galleria Joella on Turun Taidegraafikot ry:n ylläpitämä näyttelytila ja grafiikanmyymälä. Galleriatyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelua ja teosten myyntiä, avustamista tiedotuksessa ja somemarkkinoinnissa, gallerian ja myymälän valvontaa, siivousta sekä muita yleisiä avustavia gallerian tehtäviä näyttelyiden vaihtuessa.

Edellytämme hakijalta, erinomaista suomen kielen taitoa, omaat myös hyvät vuorovaikutustaidot ja olet huolellinen ja käytännönläheinen, tarkka ja aloitekykyinen sekä omatoiminen. Hallitset  Wordin ja Excelin peruskäytön, sekä plussana tietotaitoa WordPress sivujen päivityksistä, sekä mahdollisesti Photoshopin perustaidot.

Sinun tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätön, perehdytämme sinut tehtäviin. Arvostamme englannin ja ruotsin kielten osaamista sekä hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua.

Työ sisältää arki- ja viikonlopputyötä työvuorojen sijoittuessa gallerian aukioloaikoihin (ti-pe klo 12-18, la-su klo 12-16). Tapahtumien ja näyttelyavajaisten aikana työvuorot voivat sijoittua sovittaessa myös näiden aikojen ulkopuolelle. Työstä maksettava palkka on 1450 €/kk ja työaika on 24,4 h / vko TE-keskuksen 100 % palkkatuen mukaisesti. Työ alkaa 1.9., toinen paikka täytetään 1.12.2021

Työpaikan sijainti: Läntinen Rantakatu 21, Turku. Työn kesto on 8 kk (mahdollisesti pidempään rahoituksesta riippuen, TE-keskuksen palkkatuen mukaisesti).

Lähetä rohkeasti vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen: thaku.galleriajoella@gmail.com.

Työ alkaa 1.9., toinen paikka täytetään 1.12.2021

Jäikö jotain kysyttävää? Tiedusteluihin vastaa Kirsi Suokas ma-ke klo 12-16
puh. 050 543 2672 tai sähköpostitse thaku.galleriajoella@gmail.com

Varmistathan ensin työvoimatoimistosta ennen kuin lähetät hakemuksen, että olet oikeutettu 100 % tukeen. Työsuhde perustuu TE-keskuksen palkkatukeen. Valitettavasti emme voi tällä hetkellä palkata kuin tukeen oikeutetun.