GALLERIATYÖNTEKIJÄ HAUSSA!

In Turun Taidegraafikot ry by

Galleria Joella etsii uutta ja innokasta galleriatyöntekijää!

Etsimme Turussa toimivaan Galleria Joellaan ja grafiikanmyymälään työntekijää, joka on ollut 24 kk työttömänä viimeisen 28 kk:n aikana. Varmistathan työvoimatoimistostosta tämän ehdon täyttymisen ennen hakemuksen lähettämistä! Työsuhde perustuu TE-keskuksen palkkatukeen.

Galleria Joella on Turun Taidegraafikot ry:n ylläpitämä näyttelytila ja grafiikanmyymälä Turun parhaalla paikalla Aurajoen rannassa. Galleriatyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. gallerian ja myymälän valvontaa, asiakaspalvelua ja teosten myyntiä, avustamista tiedotuksessa ja somemarkkinoinnissa, avustamista erilaisissa projekteissa ja yhdistyksen kurssitoiminnassa, siivousta sekä muita vastaavia avustavia gallerian tehtäviä.

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden tutustua taidealan monipuolisiin tehtäviin turkulaisen taidekentän huippupaikalla. Edellytämme hakijalta hyvää suomenkielen taitoa, huolellisuutta ja käytännönläheisyyttä. Työntekijän tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätön, mutta kiinnostus taiteeseen, englannin ja ruotsin kielten taito sekä tietotekninen osaaminen lasketaan eduiksi.

Työ sisältää arki- ja viikonlopputyötä työvuorojen sijoittuessa gallerian aukioloaikoihin (ti-pe klo 12-18, la-su klo 12-16). Tapahtumien ja näyttelyavajaisten aikana työvuorot voivat sijoittua sovittaessa myös näiden aikojen ulkopuolelle. Työstä maksettava palkka on 1400 €/kk ja työaika on 24,4 h / vko TE-keskuksen 100 % palkkatuen mukaisesti. Työ alkaa elokuun alussa.

Työpaikan sijainti: Läntinen Rantakatu 21, Turku. Työn kesto on 8 kk (mahdollisesti pidempään rahoituksesta riippuen, TE-keskuksen palkkatuen mukaisesti).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse 9.7.2020 mennessä osoitteeseen: ttg@turun-taidegraafikot.fi

Jäikö jotain kysyttävää? Tiedusteluihin vastaa galleriakoordinaattori Mia Nieminen ti-to klo 12-15 viikoilla 22 ja 29, puh. 046 9200 830 tai sähköpostitse galleria@turun-taidegraafikot.fi.