Kannatusjäseneksi yhdistykseen

Turun Taidegraafikot ry:n kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa taidegrafiikasta kiinnostunut yksityishenkilö tai yhteisö. Jäsenyyttä haetaan ottamalla yhteyttä Galleria Joellan henkilökuntaan puhelimitse, sähköpostitse tai vierailemalla paikan päällä gallerialla. Kannatusjäsenten määrä voi olla kerrallaan 99, joten tilaa ei välttämättä ole uusille kannatusjäsenille. Vaikka kannatusjäsenyys on kannattavaa, aina joku jättäytyy pois ja antaa mahdollisuuden uudelle grafiikankeräilijälle. Kannatusjäsenyydestä voi siis tiedustella milloin tahansa.

Kannatusjäsenmaksu on 95 euroa vuonna 2020.

Kannatusjäsenedut

Kannatusjäsenyys on mutkaton tapa koota grafiikan kokoelmaa. Pitkäaikaisimmilla kannatusjäsenillämme on jo 30 teoksen kokoelma. Joka vuosi valitaan yhdistyksen jäsentaiteilijoiden ehdotuksista yksi laadukas teos, josta tekijä vedostaa 100 kappaleen sarjan. Yksi vedos jää Taidegraafikoiden kokoelmaan ja loput 99 signeerattua, taiteilijan vedostamaa grafiikan lehteä annetaan kannatusjäsenille vuosilahjana.

Lisäksi kannatusjäsenet saavat kutsun Galleria Joellan näyttelyiden avajaisiin ja muihin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Lisätietoa

Galleria Joella
Osoite: Läntinen Rantakatu 21, 20100 Turku
Puh: 046 920 0830
Sähköposti: ttg(at)turun-taidegraafikot.fi

Vuoden 2020 kannatusjäsentyön tekijäksi on valittu Sara Manninen

Kannatusjäsentyö 2020

”Kajo”, fotopolymeeri

Instagram: @artist_saramanninen
www.saramanninen.com