Kannatusjäseneksi yhdistykseen

Ryhdy keräilijäksi!

Turun Taidegraafikot ry:n kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa taidegrafiikasta kiinnostunut yksityishenkilö tai yhteisö. Kannatusjäsenyys on kannattavaa, saat joka vuosi uuden grafiikan vedoksen maksamalla jäsenmaksun. Kannatusjäsenten määrä voi olla kerrallaan 99. Tällä hetkellä muutama paikka on vapaana. Tiedustele kannatusjäseneksi ryhtymistä Galleria Joellan henkilökunnalta puhelimitse, sähköpostitse tai vierailemalla paikan päällä gallerialla Galleria Joellassa.

Kannatusjäsenmaksu on 95 euroa vuonna 2021.

Kannatusjäsenedut

Kannatusjäsenyys on mutkaton tapa koota grafiikan kokoelmaa. Pitkäaikaisimmilla kannatusjäsenillämme on jo 30 teoksen kokoelma. Joka vuosi valitaan yhdistyksen jäsentaiteilijoiden ehdotuksista yksi laadukas teos, josta tekijä vedostaa 100 kappaleen sarjan. Yksi vedos jää Taidegraafikoiden kokoelmaan ja loput 99 signeerattua, taiteilijan vedostamaa grafiikan lehteä annetaan kannatusjäsenille vuosilahjana.

Lisäksi kannatusjäsenet saavat kutsun Galleria Joellan näyttelyiden avajaisiin ja muihin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Lisätietoa

Galleria Joella
Osoite: Läntinen Rantakatu 21, 20100 Turku
Puh: 046 920 0830
Sähköposti: ttg(at)turun-taidegraafikot.fi

Kannatusjäsentöitä:

Kannatusjäsentyö 2020

Sara Manninen
”Kajo”, fotopolymeeri

Instagram: @artist_saramanninen
www.saramanninen.com

Kannatusjäsentyö 2019

Petra Kallio
”Valoon”, kuivaneula, mezzotinto, kuparikaiverrus