GALLERIATYÖNTEKIJÄT HAUSSA!

In Turun Taidegraafikot ry by

HAKUAIKAA JATKETTU!

Galleria Joella etsii kahta (2) uutta ja innokasta galleriatyöntekijää!

Etsimme Turussa toimivaan Galleria Joellaan ja grafiikan myymälään työntekijää, joka on ollut 24 kk työttömänä viimeisen 28 kk:n aikana. Varmistathan työvoimatoimistosta tämän ehdon täyttymisen ennen hakemuksen laittamista! Työsuhde perustuu TE-toimiston palkkatukeen ja Turku-lisään.

Työhön kuuluu muun muassa gallerian ja grafiikanmyymälän valvontaa, asiakaspalvelua, teosten myyntiä, näyttelyiden ripustusapuna toimimista, siivousta ja muita gallerian avustavia tehtäviä.

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden tutustua taidegallerian monipuolisiin tehtäviin turkulaisen taidekentän huippupaikalla! Edellytämme hakijalta hyvää suomenkielen taitoa, huolellisuutta ja käytännönläheisyyttä. Työntekijän tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn. Muu kielitaito ja tietotekniset taidot lasketaan eduksi.

Työ sisältää arki- ja viikonlopputyötä työvuorojen sijoittuessa gallerian aukioloaikojen mukaan (ti-pe 12-18, la-su 12-16). Tapahtumien ja näyttelyavajaisten aikana työtunteja saattaa sovittaessa olla myös näiden aikojen ulkopuolella. Työstä maksettava palkka on 1265 €/kk ja työaika on 24 h /vko (TE-keskuksen ja Turku-lisän mukaisesti).

Työpaikan sijainti: Läntinen Rantakatu 21, Turku. Työn kesto on noin 6 kk (mahdollisesti pidempään rahoituksesta riippuen).

Tiedustelut, hakemukset ja cv 16.8.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen ttg@turun-taidegraafikot.fi.

Työt alkavat molemmilla galleriatyöntekijöille syyskuussa 2019.

Jäikö jotain kysyttävää? Tiedustelut: ttg@turun-taidegraafikot.fi tai ti-pe klo 12-18 numerosta 046 9200 830 / Mia Nieminen, toiminnanjohtaja / Galleria Joella.