GALLERIATYÖNTEKIJÄ HAUSSA!

In Turun Taidegraafikot ry by

Galleria Joella etsii uutta ja innokasta galleriatyöntekijää!

Etsimme Turussa toimivaan Galleria Joellaan ja grafiikan myymälään työntekijää, joka on ollut 24 kk työttömänä viimeisen 28 kk:n aikana. Varmistathan työvoimatoimistosta tämän ehdon täyttymisen ennen hakemuksen laittamista! Työsuhde perustuu TE-toimiston palkkatukeen.

Työhön kuuluu muun muassa gallerian ja grafiikanmyymälän valvontaa, asiakaspalvelua, teosten myyntiä, näyttelyiden ripustusapuna toimimista, siivousta ja muita gallerian avustavia tehtäviä.

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden tutustua taidegallerian monipuolisiin tehtäviin turkulaisen taidekentän huippupaikalla! Edellytämme hakijalta hyvää suomenkielen taitoa, huolellisuutta ja käytännönläheisyyttä. Työntekijän tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn. Muu kielitaito ja tietotekniset taidot lasketaan eduksi.

Työ sisältää arki- ja viikonlopputyötä työvuorojen sijoittuessa gallerian aukioloaikojen mukaan (ti-pe 12-18, la-su 12-16). Tapahtumien ja näyttelyavajaisten aikana työtunteja saattaa sovittaessa olla myös näiden aikojen ulkopuolella. Työstä maksettava palkka on 1265 €/kk ja työaika on 24 h /vko.

Työpaikan sijainti: Läntinen Rantakatu 21, Turku. Työ alkaa 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Työn kesto on noin 6 kk (mahdollisesti pidempään rahoituksesta riippuen).

Tiedustelut, hakemukset ja cv 9.12.2018 mennessä osoitteeseen ttg@turun-taidegraafikot.fi.

Haastattelut järjestetään viikolla 50.

Jäikö jotain kysyttävää? Tiedustelut: ttg@turun-taidegraafikot.fi tai pe 30.11. tai 7.12. klo 12-18 numerosta 046 9200 830 / Mia Nieminen, toiminnanjohtaja / Galleria Joella.