in ENGLISH  
info historia galleria joella myyntiarkisto tyohuone kannatusjasentoiminta verkkogalleria arkisto

 

Turun Taidegraafikot ry.
on alueellinen taiteilijayhdistys, jonka tarkoituksena on taidegrafiikan edistäminen ja tunnetuksitekeminen sekä jäsenistön tukeminen ammatillisissa asioissa. Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä 91 jäsentä.

Galleria Joella
Aurajoen rannalla sijaitsee yhdistyksen ylläpitämä näyttelytila Galleria Joella, jossa järjestetään vuosittain noin 14 näyttelyä kuvataiteen eri alueilta. Galleriassa on myös Turun Taidegraafikkojen grafiikan myyntikokoelma.

Grafiikan paja
Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus työskennellä yhteistyöhuoneessa sekä osallistua yhdistyksen järjestämiin yhteisnäyttelyihin, kursseille ja näyttelymatkoille.

Kannatusjäsentoiminta
Turun Taidegraafikot ry:n kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa taidegrafiikasta kiinnostunut yksityishenkilö tai yhteisö. Kannatusjäseniä on korkeintaan 99 kpl. Jäsenmaksua (v. 2017 95 euroa) vastaan kannatusjäsenet saavat vuosittain yhden grafiikanvedoksen. Teos on aina uusi, ennen julkistamaton ja se valitaan yhdistyksen jäsenistön teostarjonnasta. Lisäksi kannatusjäsenet saavat kutsun Galleria Joellan näyttelyiden avajaisiin ja muihin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

• Aiheista lisää sivun yläosan linkeistä.Puheenjohtaja
Hanna Varis, p. 050-63503

Toiminnanjohtaja
Mirja-Riitta Sjöholm, p.040-7040678, ttg(at)turun-taidegraafikot.fi

Galleria
Galleria Joella, Läntinen Rantakatu 21, 20100 Turku. p.02-2329996,
ttg(at)turun-taidegraafikot.fi

Työhuoneen hoitaja
Matti Helenius p.050-4412019


 


Copyright ©TTG2003-2017
Kuvien käyttö ilman lupaa on kielletty.

The use of the pictures without permission is forbidden
Webdesign Juha Joro 2003