Galleriatyöntekijä haussa

In Uncategorized by

Galleria Joella etsii galleriatyöntekijää!

Etsimme Turussa toimivaan Galleria Joellaan ja grafiikanmyymälään työntekijää, joka on ollut 24 kk työttömänä viimeisen 28 kk:n aikana. Varmistathan ensin työvoimatoimistosta ennen kuin lähetät hakemuksen että olet oikeutettu 100 % tukeen. Työsuhde perustuu TE-keskuksen palkkatukeen.

Galleria Joella on Turun Taidegraafikot ry:n ylläpitämä näyttelytila ja grafiikanmyymälä. Galleriatyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. gallerian ja myymälän valvontaa, asiakaspalvelua ja teosten myyntiä, avustamista tiedotuksessa ja somemarkkinoinnissa, siivousta sekä muita yleisiä avustavia gallerian tehtäviä, mm sekalaisia tehtäviä näyttelyiden vaihtuessa.

Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen taitoa, huolellisuutta ja käytännönläheisyyttä, tarkkuutta ja aloitekykyä, omatoimisuutta, hyviä tietotekniikan taitoja, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työntekijän tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätön, perehdytämme sinut tehtäviin. Arvostamme englannin ja ruotsin kielten taitoa sekä hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelu taitoa.

Työ sisältää arki- ja viikonlopputyötä työvuorojen sijoittuessa gallerian aukioloaikoihin (ti-pe klo 12-18, la-su klo 12-16). Tapahtumien ja näyttelyavajaisten aikana työvuorot voivat sijoittua sovittaessa myös näiden aikojen ulkopuolelle. Työstä maksettava palkka on 1450 €/kk ja työaika on 24,4 h / vko TE-keskuksen 100 % palkkatuen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikan sijainti: Läntinen Rantakatu 21, Turku. Työn kesto on 8 kk (mahdollisesti pidempään rahoituksesta riippuen, TE-keskuksen palkkatuen mukaisesti).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen: turuntaidegraafikot@gmail.com

Paikka voidaan täyttää heti sopivan työntekijän löytyessä.

Jäikö jotain kysyttävää? Tiedusteluihin vastaa Kirsi Suokas maanantaisin klo 12-16
puh. 046 9200 830 tai sähköpostitse turuntaidegraafikot@gmail.com